Olipa kerran HR

Tervetuloa uudenlaisen HR-palveluja tarjoavan Happy Resources Oy:n matkaan! Myös meidän yrityksellämme on “pakollinen blogi”, mutta ei siksi, että sellainen on pakko olla, vaan siksi, että blogikirjoituksia on oikeasti mukava kirjoittaa. Aiheina tulee luonnollisesti olemaan HR:ään liittyviä asioita, joista sinulle on varmasti hyötyä, työskentelet sitten suuressa tai pienessä yrityksessä.

Meillä on aito halu tukea yritystäsi henkilöstöhallinnon hauskoissa ja haastavissa tilanteissa. Monissa yrityksissä henkilöstöasiat tehdään kiireessä tai saatetaan jättää jopa osittain tekemättä ajan tai tiedon puutteen vuoksi, mutta asian ei tarvitse olla näin. Meiltä saat kattavasti yrityksellesi räätälöidyt HR-palvelut, kätevästi sekä kustannustehokkaasti. Mutta mistä kaikki sai oikein alkunsa?

Human Resources = Happy Resources

Oman yrityksen perustaminen on ollut pitkän kypsyttelyn tulos ja mitä pidemmälle asiaa pohdimme, sitä paremmalta idea alkoi koko ajan tuntua. Happy Resources Oy on perustettu vuonna 2019, mutta vaikka yritys on vielä nuori, osaaminen ja kokemus yrityksen sisällä ovat sitäkin vankempaa.

Meissä Happy Resources Oy:n perustajissa yhdistyvät sekä alan tieto että taito huumorintajua unohtamatta! Kauppatieteiden tutkinto, työ- ja organisaatiopsykologian sekä aikuiskasvatustieteen opinnot saavat tukea AMK- tason lastenohjaajan ja yrittäjyyden tutkinnoista.

Kehitämme osaamistamme edelleen säännöllisesti lisäkoulutuksella, jotta pysymme ajan hermoilla ja onhan opiskeleminen myös hauskaa!

Henkilöstöhallinnon kokemuksemme on syntynyt yli 16 vuoden työskentelystä suurissa kansainvälisissä yrityksissä ja olemme saaneet tehdä monipuolisesti sekä niitä hauskoja että haastavia HR-tehtäviä. Tämän vuoksi palvelutarjontamme onkin laaja ja siihen kuuluu esimerkiksi rekrytointi, henkilöstön kehittäminen ja kouluttaminen, palkanlaskenta ja palkitseminen, henkilöstökyselyt, työhyvinvointi, HR-prosessit ja –dokumentit, erilaiset HR-projektit, työlainsäädännön seuranta, YT-menettelyt, työsuhdeasiat sekä erilaisten konfliktitilanteiden ratkaiseminen.

HR-palvelut yrityksen tukena

Jokaisessa yrityksessä tarvitaan HR:ää, mikäli yrityksessä on useampi työntekijä. Jos yritykselläsi ei kuitenkaan ole tarvetta kokoaikaiselle henkilöstöhallinnon osaajalle, kannattaa ehdottamasti ottaa apua vastaan ulkopuoliselta HR-palveluntarjoajalta. Näin sinulta vapautuu aikaa pyörittää ja kehittää omaa yritystäsi, mikä on koko idean tarkoitus, eikö vain?

Happy Resources auttaa mielellään yritystäsi erilaisissa HR-tarpeissa joko kokonaisvaltaisesti tai osittain, ihan niin kuin sinun yrityksellesi sopii. Ei kannata jättää jotain asiaa tekemättä sen takia, että ei ole varma asiasta tai ei ole aikaa hoitaa sitä. HR- asioiden hoitamatta jättäminen voi aiheuttaa esimerkiksi työlainsäädännön rikkomista ja se vaikuttaa henkilöstön tyytyväisyyteen ja ennemmin tai myöhemmin yrityksesi menestymiseen.

Tarkoitus ei tietenkään ole pelotella sinua, vaan herättää huomiosi yrityksesi henkilöstöasioiden hoitamiseen ja auttaa sinua miettimään, mitkä HR-asiat ovat jo nyt hyvällä mallilla ja missä asioissa puolestaan olisi kehittämisen varaa.

Meillä on sopivat työkalut erilaisten kehitystarpeiden kartoittamista varten sekä tietenkin osaamista HR-asioiden kuntoonlaittamista varten.

Happy Resources eroaa muista HR-palveluntarjoajista

Me teemme tätä työtä sydämestämme, emmekä euronkuvat silmissämme. Olemme kuin yrityksen oma sisäinen HR ja haluamme aidosti auttaa yritystäsi menestymään henkilöstösi kautta.

Olemme kuin yritysjohdon oikea tai vasen käsi: aina auttamassa, kannustamassa, koutsaamassa, kertomassa, muistuttamassa, varmistamassa ja tukemassa, että HR-asiat hoituvat asianmukaisesti, aikataulussa ja ammattitaitoisesti. Kun henkilöstösi voi hyvin, niin yrityksesi voi hyvin.

Happy People, Happy Business! Ollaan siis kuulolla!

Tuuli ja Suvi

Lisää lukemista: