Älä ole HR-asioidesi kanssa yksin!

etäHR on monipuolinen HR-palvelu, joka tarjoaa yritykselle ”avaimet käteen”-periaattella kaikki tarvittavat asiakirjat henkilöstöasioiden hoitamista varten, tietoa eri HR:n osa-alueista, valmennusvideoita, ajantasaisen työlainsäädännön sekä paljon muuta. Toimii tietokoneella, älypuhelimella ja tabletilla. Helppoa, hallittua ja harmitonta!

 

etäHR-palvelusta saat kaiken mitä tarvitset!

Asiakirjat – etäHR-palvelusta saat kaikki tärkeimmät asiakirjat työsuhteen hoitamista varten sekä lakisääteiset dokumentit. Mikä ajan ja vaivan säästö!

Henkilöstöjohtaminen – etäHR-palvelussa on yllin kyllin tärkeää tietoa henkilöstöasioiden ja esihenkilötyön hoitamista varten. Kaiken tarvittavan tiedon saat yhdestä ja samasta paikasta!

Työlainsäädäntö – etäHR-palvelun aina ajan tasalla oleva työlainsäädäntö käytännön esimerkein auttaa varmistamaan oikeat toimintatavat ja päätökset. Mikä henkinen helpotus!

GDPR – etäHR-palvelu auttaa henkilötietojen hallinnassa GDPR:n vaatimusten mukaisesti. Taas yksi huoli vähemmän!

etäTUKI – Kun et tiedä kenen puoleen kääntyä, etäHR-palvelusta saat tukea ja apua henkilöstösi haastavimmissa tilanteissa. Yhdessä löydämme varmasti sopivimman ratkaisun!

Valmennusvideot – etäHR-palvelun valmennusvideot tukevat henkilöstöasioiden hoitamista. Toimii myös äänikirjana!

Jatkuva päivitys – etäHR-palvelun sisältöä kehitetään ja uutta materiaalia luodaan säännöllisesti. Saat siis uutta HR-materiaalia käyttöösi samalla hinnalla!

Vaikutusmahdollisuus – Myös sinulla on mahdollisuus vaikuttaa etäHR-palvelun sisältöön! Jos esimerkiksi tarvitset jotain tiettyä asiakirjaa ja se on toteutettavissa, voimme lisätä sen koko etäHR-yhteisön käyttöön.

Käy tutustumassa palveluun etäHR-logoista ja sovi kanssamme esittely!