Happy Resources 070421

 

Yritys

Happy Resources Oy on vuonna 2019 perustettu henkilöstöpalveluyritys. Yritys sai alkunsa, kun kaksi HR-henkistä ammattilaista uskalsivat puhua unelmistaan ääneen ja päättivät lyödä viisaat päänsä yhteen.

Yrityksen visiona on auttaa sellaisia yrityksiä menestymään, joilla ei ole omaa henkilöstöhallinnon asiantuntijaa yrityksessä tai joissa tarvitaan apua HR-asioissa.

Suvi Kossi Happy Resources Oy

Suvi Kössi

HR-asiantuntija

Olen opiskellut Turun ammattikorkeakoulussa liiketaloutta, pääaineena yrittäjyys. Suurimpana kiinnostuksen kohteena on toimiva organisaatiorakenne ja osaava  henkilöstö yrityksen perusedellytyksenä.

Minulla on vahva usko ihmisyyteen, ja uskon, että asioilla on aina kaksi puolta. Haluan auttaa yrityksen työntekijöitä toimimaan paremmin omassa työssään heidän hyvinvoinnin vuoksi, ja jotta organisaatiolla on edellytykset menestyäkseen.

 

Tuuli Ilves, Happy Resources Oy

Tuuli Ilves

HR-asiantuntija

Olen toiminut erilaisissa HR-tehtävissä suurissa kansainvälisissä yrityksissä vuodesta 2003 lähtien ja saanut tehdä monipuolisesti erilaisia HR-tehtäviä. Minulla on aito halu auttaa ihmisiä tekemään työnsä hyvin ja myös voivan työssään hyvin.

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri ja tämän lisäksi olen myös opiskellut työ- ja organisaatiopsykologian perus- ja aineopinnot.